MENU

Hoe werkt LYOdiet® ?

Het LYOdiet® garandeert een correcte dagelijkse energietoevoer. Daarvoor volgt U gewoon het 6-dagen-plan en verdeeld over de dag, neemt U het volgende tot zich:

1 soep, 2 purees, 1 drank, 2 drink-Lyogurts en 2 nagerechten.

Alle producten worden uit vers fruit en groenten van hoogste kwaliteit gemaakt, en zijn volledig vrij van additieven en bewaarmiddelen. De producten zijn het resultaat van een innovatief vriesdroogproces, waarbij de oorspronkelijke, natuurlijke eigenschappen van de ingrediënten behouden blijven. Daardoor blijft iedere portie uniek (een champignon soep smaakt totaal anders dan een tomatensoep). Door deze verschillen tussen de producten zorgt het weekplan voor voldoende toevoer van voedingsstoffen en energie en kan U het gemakkelijk volhouden.

Het vriesdroogproces

Het vriesdroogproces zorgt voor een langere houdbaarheid van de voedingsstoffen en de oorspronkelijke organoleptische eigenschappen zijn vergelijkbaar met de gebruikelijke kookprocedures.

Een bijzonder proteïne (Prolyotin)

Weiproteïne tot 90% gereinigd: Prolyotin is een resultaat van de reiniging van weiproteïne en zijn eerstklassige proteïnebron met uitstekende voedingswaarden. Zo kunnen producten gemaakt worden met neutrale smaak en met een lactose aandeel van minder dan 2%, die zeer licht verteerbaar zijn.

De zoete kracht

SPE-VIA® is een natuurlijke zoetstof op basis van rebaudioside A (98%), zonder bewaarmiddelen en additieven, zonder calorieën, zonder koolhydraten en zonder onaangename bijsmaak. Dit product is fantastisch voor de bereiding van maaltijden of dranken, zeker om de thee te zoeten.