MENU

Wat bevat een LYOdiet®-box?

LYOdiet® is een nieuw dieetproduct, dat gezond, smaakvol en 100% natuurlijk is. In de gemakkelijke box vindt u gevriesdroogde Lyodiet-producten, een doosje SPE-VIA® (natuurlijke zoetstof van de steviaplant), 12 Pompadour theezakjes en een LYOdiet®-Shaker. Het was nog nooit zo eenvoudig en genotsvol om zijn lichaamsgewicht terug te vinden en zijn lichaam te ontgiften!!!

Een gevarieerd dieet LYOdiet® biedt een smaakvol en gebalanceerd dieet, dat vooral gevarieerd is, zodat uw honger gestild wordt en U zal begeleiden door de ganse dag.

Een volledig menu Met de voedingsmiddelen, die U terug vindt in de box, kan U een compleet 6-dagen menu samenstellen. Gebaseerd op een afwisselend, natuurlijk en gebalanceerd dieet.

48 zakjes, 18 verschilende smaken : met LYOdiet® is uw voeding niet alleen gezond, maar ook afwisselend en lekker.

De produkten

In totaal 48 zakjes, 5 verschillende maaltijden van verschillende samenstelling (puree, soep, drank, drink-Lyogurt, nagerecht) in 18 natuurlijke smaken. Onvervalste en lekkere producten !!

Alle mogelijke smaken! >

De shaker

De verpakking bevat een praktische LYOdiet®-Shaker, die de bereiding van de maaltijden vergemakkelijkt.

Op deze wijze gebruikt u de shaker >

De zoetstof SPE-VIA®

Om alles 100% natuurlijk te houden, kan u gebruik maken van het voedingsmiddel SPE-VIA®, een volledig natuurlijke zoetstof uit de steviaplant en volledig vrij van bijsmaken.

Ontdek onze SPE-VIA® >

De Pompadour-thee

De LYOdiet®-box bevat 12 Pompadour theezakjes. Ze ondersteunen uw lichaam om het evenwicht terug te vinden.

De Brochure

U kan steeds teruggrijpen naar de brochure om de nodige informatie te krijgen en zo uw natuurlijk evenwicht terug te vinden.

Brochure downloaden >