MENU

FAQ - Veel gestelde vragen

Hier vindt U de antwoorden op veel gestelde vragen over LYOdiet®. Van de box tot het dieetplan : hier kan U alle twijfel uit de weg ruimen.

 • 1 De box

  • 1.1) Wat bevat een LYOdiet®-box?

   De LYOdiet®-box bevat 48 zakjes gevriesdroogde levensmiddelen om de dagelijkse maaltijden te vervangen om snel tot uw gewicht te komen en uw lichaam te ontgiften. Tevens zit er in de box een doosje Spe-via (natuurlijke zoetstof, gemaakt uit de steviaplant), 12 theezakjes en een shaker. De box bevat alle maaltijden, die U nodig hebt gedurende 6 dagen.

  • 1.2) Welke aard van voedingsstoffen worden aangeboden?

   De LYOdiet®-levensmiddelen tot volledige vervanging van de maaltijden, biedt U soepen, purees, drink-Lyogurts, dranken en nagerechten. 100% natuurlijk en voedingstechnisch zo afgemeten, dat U geen andere voeding nodig hebt. Alle voedingstoffen zitten in de maaltijden en begeleiden U door de dag via 18 verschillende smaken. Helemaal niet ééntonig.

  • 1.3) Wat is SPE-VIA®?

   SPE-VIA® is een natuurlijke zoetstof op basis van gereinigd rebaudioside A (98%), het 'zoete' bestanddeel van de steviaplant. Ons product geeft geen stijging van de bloedsuiker, bevat geen calorieën en heeft niet de typische bijsmaak. Spe-via werd door ons laboratorium met een gepatenteerde techniek gezuiverd en aangemaakt.

  • 1.4) Waar kan U LYOdiet® krijgen?

   LYOdiet® kan U persoonlijk krijgen op de verkooppunten te vinden op onze website of U kan het bestellen via onze webshop, de box zal U dan zo snel als mogelijk opgestuurd worden.

 • 2 Het dieetplan

  • 2.1) Waarom is LYOdiet® een gezond dieet?

   LYOdiet® is een gezond en afgemeten (di)eetproduct, die volledig voldoet aan de Belgische en Europese wetgeving. Het zal niet alleen uw gewicht doen dalen, het zal ook uw lichaam zuiveren via een ontgifting van uw lever. De producten zijn 100% natuurlijk, vooral bereid met proteïnes, verse groenten en fruit.

  • 2.2) Kan ik gedurende het 6-dagen-plan andere dingen eten?

   LYOdiet® is zo gemaakt, dat U de volledige dagelijkse calorische behoefte tot zich krijgt. Het tegelijk eten van andere levensmiddelen of supplementen zijn volledig overbodig en gaan het resultaat van uw (di)eetkuur beïnvloeden.

  • 2.3) Op welke tijdstippen moet er gegeten worden?

   U mag gedurende de dag 5 maaltijden tot U nemen : een ontbijt, een voormiddag snack, een middageten, een vieruurtje en een avondeten. U kan het 6-dagen-plan nauwgezet volgen of U kan er veranderingen aan toebrengen.

  • 2.4) Waarom is LYOdiet® een smaakvol dieet?

   LYOdiet® wordt gemaakt met groenten en fruit van de hoogste kwaliteit, zonder begeleiding van kunstmatige aroma's, additieven of kleurstoffen. Door het droogvries proces blijven de oorspronkelijke organoleptische eigenschappen van de LYOdiet®-producten behouden, zoals U het zelf zou gekookt hebben.

 • 3 Gezondheid

  • 3.1) Is LYOdiet® voldoende energie om de dag mee rond te komen?

   LYOdiet® zal uw dagelijkse behoefte aan voedingsstoffen waarborgen : proteïnes, vitamines, koolhydraten, ballaststoffen, calorieën,... worden volgens Belgische en Europese normen afgemeten om zeker te zijn dat U alle noodzakelijke voedingsstoffen in zich krijgt.

  • 3.2) Moet ik het 6-dagen-plan aanhouden?

   Het 6-dagen-plan wordt speciaal ontwikkeld om te zorgen dat U alle voedings- en energiebehoefte toegemeten krijgt. Het LYOdiet® is uniek in deze en ieder LYOdiet®-product heeft zijn eigenschappen, die in het 6-dagen-plan thuishoort. Het volhouden en aanhouden van het LYOdiet® is noodzakelijk om zijn doel te bereiken : gewichtsdaling en zuivering van het lichaam.

  • 3.3) Hoeveel en welke levensmiddelen kan ik in de loop van de dag tot mij nemen?

   De in het 6-dagen-plan aangevoerde LYOdiet®-levensmiddelen zijn voor één dag voldoende, U hebt niets anders nodig. Het is zeer belangrijk, dat U tijdens de dag voldoende vloeistof drinkt. Wij bevelen aan in totaal 1,5 tot 2 liter water en/of thee te drinken gedurende één dag, al dan niet met spe-via zoeter gemaakt.

  • 3.4) Wat moet ik doen als het dieet is afgelopen?

   Zodra U het 6-dagen-plan LYOdiet® hebt doorlopen, raden wij de volgende richtlijnen aan:
   – meer fruit, groenten en water
   – minder vet
   – meer afwisseling in de voeding
   – kleinere porties
   – meer beweging