MENU

Waarom kiezen voor Lyodiet?

LYOdiet® is een gevriesdroogd voedingsmiddel dat maaltijden volledig vervangt. Ze zijn natuurlijk, efficiënt, praktisch en lekker. Het 6 dagen plan wordt zo opgebouwd, dat een uitgemeten en afgewogen voeding en energietoevoer gegarandeerd wordt. Het doel is om het lichamelijk gelijkgewicht terug te vinden en het lichaam te ontgiften, zonder in te boeten naar genot en eigenschappen van voedingsmiddelen (smaak en kleur).

100% natuurlijk

Onze producten zijn een resultaat van innovatieve vriesdroog-processen, een gebeuren waarbij de natuurlijke, oorspronkelijke eigenschappen van de ingrediënten behouden blijven. Daardoor blijft iedere portie uniek (een champignon soep smaakt totaal anders dan een tomatensoep). Door deze verschillen tussen de producten zorgt het weekplan voor voldoende toevoer van voedingsstoffen en energie. en brengt voldoende afwisseling om het dieet vol te houden.

Efficiënt

Het dieet garandeert een uitgemeten dagelijkse energietoevoer. Het is voldoende om, verdeeld over de dag, 1 soep, 1 drank, 2 purees, 2 drink-Lyogurts en 2 nagerechten, tot zich te nemen. Het volledige weekplan bevindt zich op de box en in de brochure.

Praktisch

In weinige minuten kan U een smaakvolle maaltijd op tafel brengen : een warme puree of een romige soep. Ook een verfrissende drank, een drink-Lyogurt of een fruit-dessert is snel klaar als tussendoortje.

Smaakvol

Onze produkten worden samengesteld met vers fruit en groenten van hoogste kwaliteit. Tevens zijn ze volledig vrij van additieven en conserveringsmiddelen.

Snel

LYOdiet® is een 6-dagen-plan, leidend tot gewichtscontrole en detoxicatie. In korte tijd vindt U uw gewicht terug en zal u zich beter voelen. Een positieve belevenis gegarandeerd!